EEN UNIEK KADER

Op een van de mooiste plaatsjes van Eeklo baten Freddy Vanraepenbusch en Addy Roegis met veel passie Taverne De Jachthaven uit. Met zicht op het water van de Eeklose vaart geniet je er van de beste snacks, desserten, dranken, cocktails en hapjes.

De Jachthaven-48
De Jachthaven-61

ONZE VISIE

Taverne De Jachthaven Eeklo zet in op topkwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. We schotelen onze klanten alleen topkwaliteit voor. Bovendien plaatsen we regelmatig iets nieuws op onze kaart. Zo lanceerden we onlangs een Latte van het Huis met advocaat en chocolade. Ook het verwenbord met een pannenkoek, ijs, advocaat en javanais en de mooi gepresenteerde sangria met vers fruit is bij de klanten een groot succes.

CHEF ADDY 

Alles wat hier op tafel komt, wordt in onze keuken klaargemaakt met verse kwaliteitsproducten. Chef-kok Addy heeft al van jongs af aan een passie voor kokkerellen. Koken is echt iets wat ik meegekregen heb van thuis. Al op mijn twaalfde stond ik samen met mijn moeder achter de kookpotten.

TOPKWALITEIT & VERSHEID

Het grote succes van Taverne De Jachthaven is te danken aan het feit dat zaakvoerders Addy en Freddy voor al hun ingrediënten werken met topleveranciers. “De versheid van de producten speelt bij ons een centrale rol.

4 SEIZOENEN

Een ding is duidelijk: tijdens alle seizoenen is het heerlijk vertoeven in Taverne De Jachthaven. Op killige herfst- en winterdagen gezellig bijkeuvelen aan de bar met een lekker streekbiertje of op zomerse dagen genieten van een mooie ijscoupe of heerlijke pannenkoek op het terras, bij Taverne De Jachthaven kan het allemaal. “Met ons vorig jaar uitgebreid terras erbij kunnen we zowel buiten als binnen 70 mensen een plaatsje geven. We hebben dus een totale capaciteit van rond de 150.